wimperstyling

WIMPEREXTENSIONS
Wimperextensions zijn kunsthaartjes die één voor één op de natuurlijke wimper worden aangebracht met speciale lijm. Extensions worden nooit op de huid geplakt, maar juist op de natuurlijke wimper. Dit geeft een mooi natuurlijk effect en zal de groeicyclus niet verstoren.
Wimpers vallen uit. Zonder wimperextensions merk je hier weinig van. Net als je haren op je hoofd verliest, zo verlies je ook 1 tot 5 wimpers per dag. Na ongeveer twee weken merk je dat je wimpers minder vol zijn. Om ze goed te onderhouden raden wij aan om je wimpers elke drie weken te laten opvullen. Het is ook belangrijk dat de nazorg op de juiste manier wordt nageleefd. We geven jou in de salon natuurlijk de beste tips. Zo blijven jouw wimpers on point!

In de salon bieden wij diverse wimpers aan. Je kunt kiezen voor one by one of volume extensions.
One by one houdt in dat er één extension op één wimpers wordt geplaatst. Dit zorgt voor een natuurlijke ‘classic’ look. Bij russian volume worden meerdere ultra dunne extensions (2D-4D) als mooi waaiertje op één wimper geplakt. Deze geven een vollere glamour look. We bieden diverse krulsoorten, hoeveelheid volume en maten aan. Zo is er voor iedereen een mooie set wimperextensions mogelijk!

Neem contact op met Kirsha voor meer informatie:
info@mantjebeauty.nl of bel/whatsapp naar 0623164388