wimperstyling

WIMPEREXTENSIONS
Je mooi en vrouwelijk voelen in iedere situatie op elk moment van de dag. Een mooie en volle oogopslag aangepast op jouw wensen. Wimperextensions zijn een uitkomst als je ontevreden bent over je eigen wimpers of weinig tijd hebt om je op te maken. Je hebt geen krultang, wimperverf of mascara meer nodig. Uitgelopen mascara is verleden tijd met wimperextensions.
Zelfs als je op vakantie bent, in een zwembad/zee ligt of druk aan het werk bent, met je volle wimperextensions blijf je er altijd verzorgd en vrouwelijk uitzien.
Je voelt de wimperextensions niet zitten en ze zijn niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Wij maken gebruik van wimperextensions en producten van het prachtige merk Oh My Lash! Cruelty free en EU geregistreerd.

WAT ZIJN WIMPEREXTENSIONS?
Wimperextensions zijn kunsthaartjes die één voor één op de natuurlijke wimper worden aangebracht met speciale lijm. Extensions worden nooit op de huid geplakt, maar juist op de natuurlijke wimper. Dit geeft een mooi natuurlijk effect en zal de groeicyclus niet verstoren.
Wimpers vallen uit. Zonder wimperextensions merk je hier weinig van. Net als je haren op je hoofd verliest, zo verlies je ook 1 tot 5 wimpers per dag. Na ongeveer twee weken merk je dat je wimpers minder vol zijn. Om ze goed te onderhouden raden wij aan om je wimpers elke drie weken te laten opvullen. Het is ook belangrijk dat de nazorg op de juiste manier wordt nageleefd. We geven jou in de salon natuurlijk de beste tips. Zo blijven jouw wimpers on point!

In de salon bieden bij diverse wimpers aan. Je kunt kiezen voor one by one of volume extensions.
One by one houdt in dat er één extension op één wimpers wordt geplaatst. Dit zorgt voor een natuurlijke classic look. Bij russian volume worden meerdere ultra dunne extensions (2D-5D) als mooi waaiertje op één wimper geplakt. Deze geven een vollere glamour look. We bieden diverse krulsoorten, hoeveelheid volume en maten aan. Zo is er voor iedereen een mooie set wimperextensions mogelijk!

Neem contact op voor meer informatie:

info@mantjebeauty.nl of bel/whatsapp naar 0623164388

LASHLIFT
Deze unieke behandeling met siliconen rods is geschikt voor elke wimper soort en voor zowel korte als lange wimpers. Lash Lifting door middel van siliconen pads is, in tegenstelling tot wimperpermanent waarbij gebruik wordt gemaakt van schadelijke wimper krultangen, niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.

Voordelen van een Mrs. LashLift ® Lash Volume Lift:
–    Blijft tot wel 6 weken zichtbaar 
–    Is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar
–    Geen wimper krultang meer nodig.
–    Geen verder onderhoud nodig
–    Kan de wimpers tevens kleuren dmv het verven van de wimpers 
–    Voelt licht en natuurlijk aan.
–    Meer oogopslag, de ogen lijken groter.
–    De Lash Volume Lift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
–    Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Uitsluitend de beste en veilige ingrediënten
De producten van Mrs. LashLift® zijn ontwikkelt met de meest veilige en hoogwaardige ingrediënten.

Neem contact op met Kirsha voor meer informatie:

info@mantjebeauty.nl of bel/whatsapp 0623164388