wenkbrauwstyling

In de salon worden diverse wenkbrauwbehandelingen aangeboden. Je kan er voor kiezen om je wenkbrauwen alleen in vorm te laten brengen door ze te harsen en epileren, maar je kan ook uit diverse treatments kiezen: Brow lamination, hybrid brow treatment en classic brow treatment. Bij elke service wordt gebruik gemaakt van browmapping. Dit is een techniek waarmee de wenkbrauwen perfect uitgemeten kunnen worden voor mooie gelijke wenkbrauwen.

Het verschil tussen een brow lamination, hybrid brow treatment en classic brow treatment:
Bij een brow lamination worden de wenkbrauwhaartjes gelift waardoor ze voller lijken en een fluffy effect krijgen. Dit kan van heel natuurlijk tot extra zichtbaar. De behandeling is volledig naar wens aan te passen. Natuurlijk worden de wenkbrauwen ook mooi in vorm gebracht door ze te harsen en epileren. Je kan er extra voor kiezen om ze te laten kleuren met Bronsun dye. Brow lamination is ook geschikt als je (oude) pmu hebt.

Vraag je je af of brow lamination iets voor jou is? Beantwoord dan de volgende 2 vragen:
– Wil je fluffy wenkbrauwen?
– Borstel jij je wenkbrauwen omhoog wanneer je je make-up aanbrengt?
Als je op beide vragen ´Ja´ hebt geantwoord dan is brow lamination absoluut iets voor jou! Twijfel je nog of je het wilt proberen? Onthoud dan dat het effect tijdelijk is, wat het leuk maakt om het eens uit te proberen!

De hybrid brow treatment wordt ook wel de behandeling met henna effect genoemd doordat er met de haartjes en de huid wordt gewerkt. Hier wordt altijd gebruik gemaakt van Bronsun dye. Je wenkbrauwen worden eerst lekker gewassen en gescrubt zodat het product zich goed kan hechten aan de huid en de haartjes. De verf zal een mooie duidelijke afdruk op de huid achterlaten en zal gemiddeld 6 weken zichtbaar zijn op de wenkbrauwhaartjes en tot wel 7 dagen op de huid. De wenkbrauwen worden in vorm gebracht door ze te harsen en epileren. Hybrid brows is ook geschikt als je (oude) pmu hebt.

Een classic brow treatment houdt in dat de wenkbrauwen in vorm worden gebracht door middel van harsen en epileren. De wenkbrauwhaartjes worden gekleurd met speciale wenkbrauwverf. Deze verf blijft gemiddeld een maand zichtbaar op de haartjes. Classic brows is ook geschikt als je (oude) pmu hebt.

Neem contact op met Kirsha voor meer informatie:
info@mantjebeauty.nl of bel/whatsapp naar 0623164388