nagelstyling

Mooie nagels zijn voor iedereen. Wil jij langere nagels, ben je een nagelbijter of heb je last van zwakke, broze of slappe nagels? Wil jij ook mooie, verzorgde handen?
Er is veel mogelijk op het gebied van nagels, wij kunnen jouw eigen nagels verstevigen, verzorgen, verlengen en verharden.

SEAL & PROTECT BEHANDELING
Heb je last van beschadigde, gespleten of dunne nagels? Blijven kunstnagels slecht zitten? Dan is dit misschien de oplossing!
De Seal & Protect zorgt voor een permanente verbinding tussen de keratine cellen van de natuurlijke nagel, hierdoor zal de natuurlijke nagel verbeteren. Doordat de nagel verbeterd, is de hechting ook beter bij kunstnagels.

De Seal & Protect behandeling op natuurlijke nagels is een kuur van 4 behandelingen gedurende 2 maanden. Neem contact op voor meer informatie over deze behandeling.

Gebruik van Seal & Protect bij kunstnagels is in overleg. Mochten er problemen zijn met de hechting van jouw kunstnagels, gaan wij samen kijken hoe we dit het beste voor jou kunnen oplossen.

KUNSTNAGELS POWERGEL
Mooie stevige nagels: Lang of kort. Naturel, kleur of glitters…. Het kan allemaal!
Met Powergel kan ik jouw natuurlijke nagel verstevigen of juist verlengen.
Powergel is een licht product, een gel die dezelfde stevigheid geeft als acryl. Powergel heeft hierbij als groot voordeel dat het geurloos is!

GELLAK
Wij kunnen jouw eigen nagels verstevigen met gellak en voor extra versteviging kunnen wij onder de gellak een basis aanbrengen van gel of rubberbase.
Hiermee zijn jouw eigen nagels verstevigd en blijven 3 tot 4 weken mooi zitten, zonder dat de gellak eraf bladdert.
Hierdoor is het ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen of mogen in verband met werk maar wel een mooie kleur op de nagels willen.
Met de rubberbase kunnen wij een korte, natuurlijk flexibele verlenging maken, zodat al jouw nagels dezelfde lengte hebben.
Gellak is ook mogelijk voor je voeten.

NAILART
Nailart is op veel manieren mogelijk.
Op de prijslijst staan richtprijzen voor nailart, het is afhankelijk van de soort nailart in combinatie met welke materialen en extra tijd.
Heb je zelf een leuk design gezien? Laat het ons weten, dan informeren wij je over de mogelijkheden en de prijs!

NABEHANDELING
Jouw eigen nagels groeien onder de gellak of kunstnagel verder, hierdoor ontstaat er een randje uitgroei onder de nagelriem. Hoe snel de nagel groeit is per persoon verschillend.
Wij raden aan om iedere 3 á 4 weken terug te komen voor een nabehandeling.

NAGELRIEMOLIE

Wist je dat het gebruik van nagelriemolie heel belangrijk is voor het mooi houden van de nagels en de nagelriemen? Gebruik het liefst 2 á 3 keer per dag olie om je nagelriemen in te smeren, vergeet hierbij ook niet de onderkant van je nagels. Door je nagels goed te verzorgen, blijven je nagels niet alleen mooi maar blijven ook je kunstnagels en gellak beter zitten!

CUSTOM MADE PRESS-ON NAILS

Binnenkort verkrijgbaar bij Mantje beauty

Nagels speciaal voor jou gemaakt. Deze nagels plak je op je eigen nagels en blijven 1-4 dagen zitten! En nog leuker: Press-on nails kan je gewoon hergebruiken, zo vaak als je wilt!
Ideaal voor als je met je werk geen kunstnagels kan maar in je vrije tijd wel wilt shinen.

Press-on nails kan ik voor jou maken, zoals jij ze wilt hebben.
Je krijgt een complete set, zodat je jouw nagels goed kunt voorbereiden en je lang van de Press-on nails kunt genieten!

Neem contact op voor meer informatie:

info@mantjebeauty.nl
0653675796